Williams klaar voor duel met Chisnall: "Al had ik hem liever in een spellingscompetitie getroffen"

Lewy Williams heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het Baltic Sea Darts Open. De 21-jarige Welshman versloeg in de openingsronde Dennis Nilsson met 6-3.

Williams haalde bijna 100 gemiddeld. "Ik ben bijzonder tevreden met deze prestatie. De laatste maanden was mijn niveau bijzonder wisselvallig, maar deze sterke prestatie geeft vertrouwen voor het vervolg van dit toernooi."

Publiek

"Ik speel altijd beter voor publiek dan in een lege zaal", vervolgt Williams. "Toch moet ik dat ook leren, sterk presteren op de Players Championships kan je immers plaatsing opleveren voor de grote toernooien."

Williams is één van de jonge aanstormende talenten op de PDC Pro Tour. "Er zijn tegenwoordig heel veel toernooien en dus heel veel kansen voor jonge spelers, die wil ik dan ook benutten."

In de tweede ronde treft Williams de als zesde geplaatste Dave Chisnall. "Ik tref hem liever in een spellingscompetitie", lacht Williams. "Nee, even serieus, Dave is natuurlijk een heel goede speler, maar als ik hetzelfde niveau haal als tijdens mijn openingswedstrijd heb ik zeker een kans tegen hem."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties