Williams na eerste toernooizege op Pro Tour: 'Had ongelooflijk veel zenuwen bij die matchdarts'

Jim Williams heeft voor het eerst in zijn carrière een toernooi op de PDC Pro Tour gewonnen. The Quiff versloeg in de finale van het zesde Players Championship de Engelsman Ricky Evans met 8-6.

Williams speelde de hele dag goed, maar in de finale kon hij het pas uitmaken met zijn achtste matchdart. "Ik heb de hele dag geen zenuwen gevoeld tot de laatste matchdarts", zei de 37-jarige Welshman meteen na afloop.

"Het was geen geweldige manier om te winnen, maar ik sta hier wel met een goed gevoel", vervolgt Williams. "Het was een erg lange dag en ik heb de laatste drie jaar eigenlijk niet zo veel gespeeld, dus ik moest me er doorheen vechten."

Williams, die in 2020 nog verliezend finalist was op het BDO-WK, behaalde pas begin dit jaar zijn Tour Card. "Het is geweldig dat ik zo snel al een toernooi kan winnen. Hopelijk heb ik nu het gevoel dat ik erbij hoor en kan ik vanaf hier nog meer succes gaan najagen."

Lees meer over:
PDC Jim Williams Pro Tour

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties