Win gratis kaarten voor Kings of Darts in Groningen via weggeefactie op Facebook

Dartsnieuws mag van de organisatie van Kings of Darts vier gratis kaarten weggeven voor het evenement in Enschede, dat op 28 januari in de MartiniPlaza Groningen wordt gespeeld.

Na een succesvolle eerste editie in 2019 worden komend jaar opnieuw de speelsteden Den Bosch, Enschede en Groningen bezocht. Op 24 januari vindt het eerste evenement plaats in Den Bosch. Twee dagen later verplaatst Kings of Darts zich naar Enschede, waarna op 28 januari het drieluik wordt afgesloten in Groningen.

Michael van Gerwen zal tijdens deze avonden uitkomen tegen Grand Slam-kampioen Gerwyn Price. Net als Price zal ook Daryl Gurney zijn debuut maken tijdens deze demonstratietoernooien. Gurney is tijdens deze reeks de tegenstander van Vincent van der Voort. Ook Fallon Sherrock en Raymond van Barneveld maken onderdeel uit van de line-up. Het deelnemersveld wordt verder aangevuld met Wayne Mardle, Colin Lloyd, Tony O’Shea, Darryl Fitton en Bobby George.

Net als tijdens de eerste editie van Kings of Darts zorgt muziekband Crazy Pianos voor de vocale begeleiding tijdens de opkomsten van de spelers.

Lees meer over:
PDC Kings of Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties