Woodhouse en de Sousa door naar de 2e ronde van de German Darts Open

Luke Woodhouse en Jose de Sousa zijn de eerste spelers die door zijn naar de finaledag van het German Darts Open in Jena na overwinningen op Ryan Searle en Dragutin Horvat.

Woodhouse maakte gisteren indruk met zijn overwinning op Keane Barry en versloeg vandaag Searle. 'Heavy Metal' is de laatste maanden niet meer in vorm geweest, terwijl 'Woody' sterker lijkt te worden.

Het werd een 6-3 overwinning voor Woodhouse die vier 180's gooide naast een gemiddelde van 89. Searle gooide ongeveer hetzelfde aantal punten en gemiddeldes, maar had het moeilijk op de dubbels met slechts 21%.

Woodhouse brak met een 13-darter om 3-1 voor te komen en gooide de dubbel 10 om op 4-1 te komen. Searle sloeg terug met een 52 checkout om te breken, maar nadat hij cruciale darts miste op de dubbel werd hij onmiddellijk teruggebroken op 5-3 voordat Woodhouse de wedstrijd bezegelde met behulp van meer gemiste darts van Searle.

De Sousa moest het opnemen tegen Horvat, die in eigen land speelt, maar werd met 6-4 verslagen door de Special One, die een gemiddelde haalde van 90, drie 180's, en een hoge checkout van 108.

Dit alles met 40% op de dubbels tegenover een gemiddelde van 78 van Horvat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties