Woordenwisseling met Anderson bracht Dobey even van z'n stuk: ''Als er iemand op het punt stond te winnen dan was ik dat''

Chris Dobey zorgde woensdagmiddag voor een stuntje op het WK Darts. Hij knikkerde tweevoudigwereldkampioen Gary Anderson met 4-1 in sets uit het toernooi.

"Gary is een legende in de sport. Hij had 2-0 voor moeten komen, maar hij liet me erin. Ik ben enorm blij dat ik hem gewonnen heb", vertelt Dobey na afloop.

''Ik heb de afgelopen periode heel veel op de finishes getraind. Elke kans die hij mij gaf, wist ik te pakken. Ik ben enorm blij dat het mij is gelukt om zo'n grote overwinning te boeken.''

Het ging er niet helemaal vriendelijk aan toe tussen Anderson en Dobey. Een woordenwisseling in één van de pauzes bracht de Engelsman enigszins van zijn stuk. "Dat helpt niet mee, want als er iemand op het punt stond te winnen dan was ik dat. Ik ga niet zeggen wat, maar hij zei iets wat mij absoluut niet zinde. Maar na de pauze kwam ik gelukkig goed terug en won ik de wedstrijd."

Lees meer over:
PDC Chris Dobey WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties