World Grand Prix verhuist naar speellocatie in Leicester

De World Grand Prix wordt dit jaar in de Morningside Arena in Leicester gehouden, zo heeft de PDC zojuist bekendgemaakt. Het evenement staat van 3 tot en met 9 oktober op de kalender.

Het is voor het tweede opeenvolgende jaar dat het dubbel-in dubbel-uit toernooi niet op de gebruikelijke locatie in Dublin wordt gespeeld. Het CityWest hotel in Dublin wordt tijdens de corona-pandemie door de Ierse gezondheidszorg gebruikt. Vorig jaar week de World Grand Prix daarom uit naar Coventry, maar toen was er geen publiek aanwezig.

De verwachting is dat er in Leicester wel duizenden fans aanwezig kunnen zijn. Deze zaal was eerder in 2019 gastheer van de Champions League of Darts. De PDC heeft wel aangegeven dat het de bedoeling is om in 2022 weer terug te keren naar Dublin.

Vorig jaar beleefde Dirk van Duijvenbode zijn grote doorbraak op de World Grand Prix door zijn eerste major-finale te halen. Die verloor de Westlander wel van Gerwyn Price.

Lees meer over:
PDC World Grand Prix

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties