Wright besluit Premier League Darts als hekkensluiter: ''Niets lukte in deze Premier League''

Peter Wright en de Premier League Darts is ook dit jaar geen goed huwelijk gebleken. De kleurrijke Schot eindigde de competitiefase zelfs op de laatste plaats.

Het was de elfde deelname van Wright aan de prestigieuze dartscompetitie. Enkel in 2017 en 2020 slaagde 'Snakebite' erin om de play-offs te halen. En dat lukte dus dit jaar opnieuw niet.

In de wetenschap dat hij al uitgeschakeld was, kon Wright donderdagavond nog wel proberen positief afscheid te nemen van deze editie. De nummer twee van de wereld mocht in Aberdeen voor eigen publiek aantreden, maar ging met 6-2 kansloos onderuit tegen Gerwyn Price.

Een goed resultaat zat er geen moment in, zo oordeelde hij ook zelf. ''Ik heb Gezzy geen partij kunnen bieden. Het lukte mij maar niet om de pijlen in de triple 20 te krijgen'', vertelde Wright tegen Oche180.

Ook over zijn gehele Premier League-campagne kon de tweevoudig wereldkampioen een heldere conclusie trekken. ''Dit was weer één van die Premier Leagues waarin niets lukte.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties