Wright heeft boodschap voor misnoegde spelers na Premier League keuze: "Harder werken om in top-4 van de wereldranglijst te komen"

Peter Wright kijkt uit naar de start van de Premier League. 'Snakebite' neemt het vanavond in Belfast in de kwartfinales op tegen Chris Dobey.

"Ik kan niet wachten om aan de Premier League te beginnen", steekt Wright van wal. "Dit jaar ben ik veel beter in vorm dan vorig jaar. Ik speel sinds kort met nieuwe pijlen, deze hebben veel dunnere barrels en ik voel me er heel comfortabel mee. Dat is goed nieuws voor mezelf, maar slecht nieuws voor mijn tegenstanders (lacht)."

De selectie voor de Premier League lokte behoorlijk wat controverse uit. "Aan de spelers die niet gekozen zijn heb ik slechts één boodschap: harder werken om in de top-4 van de wereldranglijst te komen, dan kan de PDC niet anders dan je te selecteren."

Selectie

"Ik ben blij dat ik zelf die selectie niet moet maken", vervolgt Wright. "Maar wat ik wel weet, is dat de PDC er hard over heeft nagedacht en die selectie met een reden heeft gemaakt."

Wright neemt het in zijn openingswedstrijd op tegen Chris Dobey. "Chris toonde afgelopen weekend op de Masters dat hij in topvorm verkeert, het wordt dus allerminst een makkelijke opdracht. Maar ik ben er klaar voor en kijk ernaar uit om nog eens in Belfast te spelen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties