Wright na eerste toernooizege op European Tour sinds 2017: 'Dimitri is een fantastische speler, maar de oude man doet het nog steeds'

Peter Wright heeft zondagavond in Jena het German Darts Open gewonnen. Snakebite versloeg in de finale Dimitri Van den Bergh met 8-6.

Voor Wright was het de eerste toernooizege op de European Tour sinds 2017. "Dimitri is een fantastische speler. Hij is de toekomst van het darten, maar de oude man doet het nog steeds", zegt de 52-jarige Schot.

Dit was pas het tweede toernooi voor Wright, sinds hij werd geopereerd aan zijn galblaas. "Vorige week had ik echt zin om naar Hongarije te gaan en het toernooi te winnen, maar ik ging er in de eerste ronde uit. Ik was niet goed genoeg."

Geweldige fans

"Nu lukte het gelukkig wel", vervolgt Wright. "Jena is een fantastische plek om te spelen. Het publiek staat achter me en inspireert me om goed te spelen. We zouden nergens zijn zonder deze geweldige fans."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties