Wright over drukke kalender: 'Je moet kiezen, anders ga je er vroeg of laat aan ten onder'

Dit weekend worden in Madison Square Garden in New York de US Darts Masters afgewerkt. Peter Wright start er met de nodige kopzorgen.

Wright moest afgelopen week op consultatie in het ziekenhuis. "Ik heb een scan laten nemen en daarop bleek dat ik galstenen heb. Ik wacht nu op de chirurg om me te vertellen wat ze gaan doen. De komende weken moet ik opnieuw op mijn voeding letten. Maar zolang ik verstandig ben, zou het niet erger moeten worden", aldus Wright tegenover Online Darts.

De laatste maanden kampen er wel meer topspelers met blessures en dergelijke, volgens Wright heeft dat te maken met de drukke kalender. "Het is geweldig dat we de kans hebben gekregen om in al deze toernooien te spelen. Barry en Eddie Hearn hebben de spelers de kans gegeven om geld te verdienen en misschien je baan op te geven om professioneel dartsspeler te worden. Het is aan jezelf om te kiezen of je al dan niet naar alle toernooien gaat. Als je naar alles gaat, ga je vroeg of laat problemen krijgen, zelfs al je gezond bent."

Price

"Kijk maar naar Gerwyn Price", vervolgt Snakebite. "Hij is een echt fitte kerel, en zelfs hij heeft mentaal en fysiek met het drukke schema geworsteld. Soms ben je immers maar één dag in de maand vrij, ook deze maand ben ik weer minstens tot 20 juni van huis weg."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties