Wright trekt met nieuwe pijlen naar WK: 'Kan er nog een veel hoger niveau mee halen'

Peter Wright heeft zich bijzonder makkelijk geplaatst voor de kwartfinales van het European Championship. Snakebite had in de tweede ronde geen enkele moeite moet Rowby-John Rodriguez en won met 10-4.

Rodriguez had in de vorige ronde nog van Gerwyn Price gewonnen, maar kon die stunt dus niet herhalen. "Toch ben ik niet helemaal tevreden", opent Wright tegenover Online Darts. "In bepaalde delen van de wedstrijd speelde ik goed, maar in andere delen liet ik het afweten."

Nieuwe pijlen

Wright speelde met dezelfde pijlen waarmee hij begin dit jaar voor de tweede keer wereldkampioen werd. "Toch zijn dat niet de pijlen waarmee ik naar het komende WK ga. Ik krijg binnenkort een nieuw setje, als alles goed gaat kan ik er al op de Grand Slam of Darts mee spelen. Ik denk dat ik daarmee nog een veel hoger niveau dan dit kan halen. Als alles dan ook goed zit in mijn hoofd ben ik niet te kloppen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties