Wright verslaat Smith en staat tegenover Cullen in halve finale op German Darts Open

De eerste halve finale van de German Darts Open is een feit. Peter Wright zal het later vanavond in Jena opnemen tegen Joe Cullen.

Cullen speelde tegen Luke Humphries, die dit seizoen een dominante rol speelt op de European Tour, maar dit weekend geen vijfde titel zal behalen na een dramatische beslissende leg.

Humphries miste vijf matchdarts in de laatste 2 legs van de partij. Cullen maakte er 5-5 via 67 finish, nadat Humphries 98 niet kon uitgooien. Nu krijgt 'The Rockstar' een kans op back-to-back titels nadat hij vorige week in Boedapest won.

Peter Wright won op overtuigende wijze van Ross Smith op zoek naar zijn eerste European Tour titel van het seizoen en zijn eerste titel sinds hij terug is van een operatie. Hij won veilig van Cullen met 6-2, een gemiddelde van 100,8 en drie 180's. Hij blijft zich verbeteren. Een prachtige halve finale komt eraan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties