Wright vindt zichzelf favoriet voor eindzege Premier League: 'Gelukkig zijn Van Gerwen en Price er niet'

Peter Wright vindt zichzelf de te kloppen man tijdens de play-offs van de Premier League Darts op donderdagavond.

Wright is één van de vier halvefinalisten van de prestigieuze dartscompetitie. Glen Durrant, Nathan Aspinall en Gary Anderson zijn de andere drie namen bij de laatste vier van de Premier League Darts.

De Schot was in 2017 uiterst dichtbij de titel, maar miste toen liefst zeven matchpijlen tegen Michael van Gerwen. Die fout wil hij niet nog eens maken, zo vertelt hij aan pdc.tv.

''In mijn huidige vorm denk ik dat ik de favoriet ben'', stelt Wright vol zelfvertrouwen. ''Ik voel me erg goed. Ik hoef niet te spelen tegen de twee beste spelers ter wereld op dit moment. Dat zijn Michael van Gerwen en Gerwyn Price vind ik. Gelukkig zitten zij er niet meer bij. Ik kijk er naar uit om de beker op te halen.''

Snakebite neemt het in zijn halve finale op tegen Aspinall, terwijl de andere halve finale tussen Anderson en Durrant gaat. Wright deelde in zijn vooruitblik een compliment uit aan The Asp.

''Met zijn worpstijl had ik niet verwacht dat hij zolang in de top zou meedraaien. Het is een giftig mannetje, stuitert altijd over het podium heen. Hopelijk kan ik ervoor zorgen dat hij alleen rondjes loopt (om pijlen op te halen, red.).''

Plaats reactie

666

0 reacties