Wright voorkomt spanning op Judgement Night met ruime zege tegen Durrant

Peter Wright heeft Glen Durrant zijn achtste opeenvolgende nederlaag bezorgd in de Premier League Darts. De Schot zegevierde gemakkelijk met 7-1 tegen de al uitgeschakelde Engelsman.

Durrant wist voorafgaand aan dit duel al dat hij deze Premier League op de tiende plaats gaat beëindigen. Duzza kon met een zege op Wright nog wel zijn landgenoot Rob Cross een plezier doen. Cross en Wright waren namelijk nog de twee overgebleven kanshebbers om met Durrant af te vallen na negen speelrondes.

Gelukkig voor Wright komt het niet aan op Judgement Night, want met deze overwinning bracht hij het verschil met Cross op drie punten. Dat betekent dat Cross ook is uitgeschakeld en dat er donderdagavond tijdens Judgement Night niets meer op het spel staat.

Wright had al snel een 3-0 voorsprong te pakken, voordat Durrant met een 121 finish op het scorebord wist te komen. Durrant kreeg daarna enkel in de achtste leg nog kans op een leg, maar die benutte hij niet. Wright maakte vervolgens meteen een einde aan de lijdensweg van zijn Engelse tegenstander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties