Colin Lloyd noemt Fallon Sherrock 'de te kloppen vrouw' op Women's Series na zeges op Beau Greaves

Fallon Sherrock veroverde twee titels afgelopen weekend op de PDC Women's Series gaat nu aan de leiding in het Women's Series-klassement. Ondanks de recente dominantie van Beau Greaves ziet Colin Lloyd 'The Queen of the Palace' het stokje weer overnemen.

Lloyd noemde Sherrock 'sensationeel' en dat ze de tweevoudig regerend WDF-wereldkampioene in de finale 'een grote nederlaag bezorgde'. De dartster uit Milton Keynes won in haar tweede finale met 5-1 van Greaves en noteerde hierbij een gemiddelde dat bijna tien punten hoger lag dan dat van haar tegenstandster.

Na een wisselvallige periode lijkt Sherrock haar oude topvorm weer te hebben teruggevonden. Inmiddels staat Sherrock zelfs boven Greaves in de kwalificatierace voor de Women's World Matchplay, een situatie dat een jaar geleden bijna ondenkbaar was.

"Het was weer de Fallon en Beau show," zei Lloyd in de Love The Darts podcast. "Maar dit was erg eenzijdig, Fallon Sherrock was zondag absoluut sensationeel. Ze gooide geweldig en wierp 180-scores alsof het niks was. Ze wierp enkele belangrijke finishes, waaronder een 170 finish. Fallon was gewoon zo dominant, zij is nu de te kloppen vrouw.''

"Ondanks alles wat er over Beau is gezegd, heeft Fallon nu gewoon de leiding overgenomen in de kwalificatierace voor de Matchplay. Zij staat nu bovenaan en Beau is naar de tweede plaats gezakt'', zo verduidelijkte Lloyd nog maar eens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties