Zege op Wright doet Anderson veel deugd: 'Eindelijk was ik ook eens goed op mijn dubbels'

Na vier wedstrijden zonder zege wist Gary Anderson eindelijk nog eens aan het langste eind te trekken in de Premier League Darts. Op de elfde speeldag versloeg hij zijn landgenoot Peter Wright met 8-3.

"Het deed niet alleen deugd om nog eens te winnen, eindelijk was ik ook nog eens goed op mijn dubbels", opende Anderson bij Online Darts. "Ook al gooide Peter niet super vanavond, toch geeft deze overwinning vertrouwen voor het vervolg van de Premier League."

Fysieke problemen

Zowel Anderson (rug) als Wright (schouder) sukkelden met lichamelijke ongemakken. "Er stond voor 101 jaar samen op het podium, dat kan je niet uitvlakken. De lockdown doet ook geen goed. Op de vloertoernooien heb je nog veel beweging maar op de tv-toernooien mag je de hele dag je hotel niet uit."

Vanaf 24 mei mogen er bij het laatste deel van de Premier League opnieuw supporters aanwezig zijn. "Daar kijk ik enorm hard naar uit. Het gaat ook totaal anders zijn. Ik ben wel eens benieuwd hoe spelers zoals Dimitri Van den Bergh en José de Sousa dan gaan presteren", besluit Anderson.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties