Zo kijk je deze week live naar de achtste PDC Super Series

Van dinsdag 2 november tot en met donderdag 4 november staan de achtste PDC Super Series op het programma. De drie Players Championship-toernooien tijdens dit drieluik worden door de PDC via een live stream uitgezonden.

Tot de deelnemers behoren onder meer Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort, maar ook grote namen als Jonny Clayton, Michael Smith, Nathan Aspinall, Dimitri van den Bergh en José de Sousa.

Alle wedstrijden van de twee streambanen worden live uitgezonden via PDCTV. Hiervoor dien je een account aan te maken en een abonnement te nemen. Er is een maandabonnement (£4.99) en jaarabonnement (£59.99) beschikbaar.

Tevens zijn er live streams beschikbaar via diverse wedkantoren. Bij deze websites heb je doorgaans een saldo van minimaal vijf euro nodig om toegang te krijgen tot het streamaanbod.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties