Zo kijk je dit weekend via live stream naar toernooien 17-20 van PDC Women's Series 2023

Op 16 en 17 september staan de volgende vier toernooien van de PDC Women's Series 2023 op het programma. Enkele wedstrijden tijdens deze evenementen worden door de PDC via een live stream uitgezonden.

De Engelse plaats Wigan is het decor van het vervolg van de PDC Women's Series, waarbij dames strijden om kwalificatie voor de Grand Slam of Darts en het WK Darts. Dit toernooi is het voorlaatste toernooiweekend van het jaar. Tot de deelnemers behoren onder meer Fallon Sherrock, Lisa Ashton en Mikuru Suzuki.

De wedstrijden op de streambaan worden uitgezonden via PDCTV. Hiervoor dien je een account aan te maken en een abonnement te nemen. Een maandabonnement kost £9.99, terwijl er ook een jaarabonnement beschikbaar is voor £59.99.

Tevens zijn er live streams beschikbaar via diverse wedkantoren. Bij deze websites heb je doorgaans een saldo van minimaal vijf euro nodig om toegang te krijgen tot het streamaanbod.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties