Zonneveld na stuntzege tegen Wright: 'Één van mooiste overwinningen ooit'

Niels Zonneveld heeft voor sensatie gezorgd op het Belgian Darts Open. De 24-jarige Nederlander versloeg in de tweede ronde Peter Wright met 6-5.

Zonneveld en Wright maakten er een bijzonder spannende wedstrijd van in Wieze. "Dit is echt een geweldige overwinning. Peter stond 4-2 voor, maar ik keerde terug en kon via een paar goede finishes alsnog de zege pakken", zegt Zonneveld.

''Dit is zeker één van de mooiste overwinningen uit mijn carrière. Mijn zeges vorig jaar tegen Dave Chisnall en Gary Anderson waren ook grote zeges, maar deze staat zeker in de top drie.''

Gilding

Bij de laatste zestien mag Zonneveld het zondagnamiddag opnemen tegen Andrew Gilding, die in de vorige ronde met 6-5 te sterk was voor Dimitri Van den Bergh.

''Hopelijk kan ik het publiek blij maken met een overwinning op Gilding. Wellicht dat ze nu de Nederlander gaan aanmoedigen, we gaan het zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties