Na een uitnodiging voor alle World Series-toernooien kwam er woensdagavond nog een grote verrassing voor Fallon Sherrock.

De 25-jarige Engelse kreeg een invitatie om als ‘Challenger’ op te treden tijdens één van de speelrondes in de Premier League Darts. Zij mag op donderdag 13 februari haar opwachting maken in Nottingham. Haar tegenstander is nog niet bekend.

”Wow, wow, wow”, reageerde de voormalig Lakeside-finaliste verbaasd op Twitter. ”Het wordt beter en beter, bedankt PDC en Sky Sports. Ik kan wachten om in de Premier League te spelen”. schreef Sherrock.

In een eerdere tweet bedankte ze ook haar fans voor de steun. ”Een gelukkig nieuwjaar toegewenst aan iedereen die mij heeft gesteund, vooral in de afgelopen weken. Het lijkt erop dat 2020 een mooi jaar gaat worden voor mij. Hopelijk geldt dat ook voor jullie.”

Sherrock werd met haar overwinning op Ted Evetts de eerste vrouw ooit met een zege op het WK Darts. Vervolgens versloeg zij ook Mensur Suljovic, waardoor ze na de kerst mocht terugkeren in het Alexandra Palace, waar zij al de Queen of the Palace werd genoemd. In de derde ronde kwam de speelster op een 2-1 voorsprong tegen Chris Dobey, maar verloor zij uiteindelijk met 4-2 in sets.

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek