De PDC heeft het speelschema voor de World Series of Darts Finals 2020 bekendgemaakt. Vincent van der Voort speelt vrijdagavond tegen Joe Cullen.

Van der Voort maakt zijn debuut op de World Series of Darts Finals, nadat hij begin september het kwalificatietoernooi wist door te komen. De partij tussen de Noord-Hollander en Cullen is de vierde wedstrijd van de vrijdagavond. Na Van der Voort komt Fallon Sherrock in actie tegen Jeff Smith. Later op de avond staat ook de kraker tussen Glen Durrant en Dimitri van den Bergh op het programma.

Michael van Gerwen speelt op zaterdag tegen de winnaar uit het duel tussen Durrant en Van den Bergh. De top acht van de plaatsingslijst, met verder ook onder meer Peter Wright en Gerwyn Price, stroomt vanaf de tweede ronde in.

Van Gerwen wist vier van de afgelopen vijf edities van dit toernooi te winnen. Vorig jaar won hij de World Series of Darts Finals in Amsterdam na een Nederlandse finale tegen Danny Noppert. Laatstgenoemde ontbreekt tijdens de komende editie van 18 tot en met 20 september in Salzburg.

Speelschema World Series of Darts Finals 2020

Vrijdag 18 september (vanaf 20:00 uur)
Eerste ronde

Harry Ward v Darius Labanauskas
Ian White v Damon Heta
Cody Harris v Dave Chisnall
Vincent van der Voort v Joe Cullen
Jeff Smith v Fallon Sherrock
Krzysztof Ratajski v Mensur Suljovic
Glen Durrant v Dimitri Van den Bergh
Simon Whitlock v Steve Beaton

Zaterdag 19 september (vanaf 20:00 uur)

Tweede ronde

Zondag 20 september (vanaf 12:45 uur)

Kwartfinale

Avondsessie (vanaf 20:15 uur)

Halve finale & finale

Tags: , , , ,

Author: Pieter Verbeek