Michael van Gerwen heeft onlangs via Shout Out een grap uitgehaald met Raymond van Barneveld. Via dit platform kan je tegen betaling aan Bekende Nederlanders vragen een videoboodschap in te spreken.

Het kwam Van Gerwen ter ore dat Van Barneveld zich hiervoor had aangemeld. Voor een bedrag van 75 euro kon Barney geboekt worden voor een persoonlijke boodschap, zo onthulde de nummer één van de wereld in gesprek met Frank Evenblij van Bureau Sport.

Mighty Mike, altijd wel in voor een geintje, had wel geld over voor een speciaal bericht van zijn oude rivaal. Maar dan moest de vijfvoudig wereldkampioen wel een pikant bericht inspreken.

Terwijl Van Gerwen het uitgiert van het lachen vertelt de Vlijmenaar dat hij had ingevuld dat Van Barneveld moest zeggen dat Michael van Gerwen de beste darter is en dat Barney door zijn toedoen is gestopt.

”Ik ging helemaal kapot. We – ik was samen met Vincent (van der Voort, red) – lagen op de grond van het lachen. Vervolgens kreeg ik een bericht van Jaco (van Bodegom, manager van Raymond van Barneveld, red.).” Zonder te kijken had hij het verzoek al doorgestuurd naar Raymond. ”Ah, wat ben je toch een rotzak”, stuurde Van Bodegom naar de 31-jarige Brabander, die opnieuw in lachen uitbarstte. Van Barneveld was echter wel zo sportief om het bericht daadwerkelijk in te spreken, zoals in de onderstaande video is te zien.

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek