Cole zorgt voor directe uitschakeling darts-icoon Adams op Lakeside

Het optreden van Martin Adams op het WDF-WK heeft slechts één duel geduurd. Wolfie verloor in de eerste ronde van Lakeside met 2-0 in sets van de 21-jarige Jarred Cole, die zijn WK-debuut maakte.

Nadat Lakeside van 1978 tot en met 2019 gastheer van het BDO-WK was, wordt dit jaar de allereerste editie van het WDF-WK gespeeld in Frimley Green. Met de exit van Adams verliest de organisatie meteen de grootste naam van het deelnemersveld.

De 65-jarige Engelsman stond in februari nog in de finale van het nieuwe senioren-WK, maar wist tegen Cole geen moment in zijn spel te komen.

In de eerste set wist Adams nog 1-1 te maken met een 121 finish, maar de set ging toch vrij eenvoudig met 3-1 naar Cole. The King of the Castle brak Adams daarna meteen in de tweede set met een 11-darter.

Die break maakte Wolfie in eerste instantie nog ongedaan met een 16-darter, maar de drievoudig Lakeside-kampioen gaf daarna meteen weer zijn eigen leg af. Vervolgens was het Cole die met een 85 finish zijn plek in de tweede ronde bemachtigde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties