Duff na waanzinnige comeback tegen McEwen: 'Sukkel met kniepijn, maar voor de wereldtitel zal ik nog wel even doorbijten''

Neil Duff heeft zich geplaatst voor de halve finales van het WDF-WK. Duffman knokte zich van een 3-0 achterstand in sets terug om uiteindelijk nog met 4-3 te zegevieren.

"Ik kwam terug van een schier uitzichtloze positie", opent Duff tegenover Tungsten Tales. "Toch had ik niet het gevoel dat ik veel fout deed die eerste drie sets, Jim speelde gewoon geweldig. Zeker op zijn dubbels liet hij amper iets liggen."

In het tweede deel van de wedstrijd trok Duff wel zijn scorend vermogen nog wat op. "Mede daardoor, en ook wel omdat Jim zijn niveau wat zakte, kon ik terugkeren. Uiteindelijk was dit naar mijn gevoel één van de beste wedstrijden van dit WK, zeker eentje waar ik later met veel plezier ga naar terugkijken."

Kniepijn

In de halve finales treft Duff de Nederlander Richard Veenstra. "Ik sukkel met wat kniepijn, maar dat kan ik wel verbijten als je ziet wat er dit weekend allemaal op het spel staat", lacht de 49-jarige Noord-Ier.

Lees meer over:
Lakeside WDF Neil Duff

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties