Duff voorspelde voor het toernooi wereldkampioen te worden: 'Nog één wedstrijd te gaan'

Neil Duff heeft zich bij zijn WK-debuut geplaatst voor de finale. Duffman versloeg in de halve finales van het WDF-WK de Nederlander Richard Veenstra met 5-2.

Duff voorspelde voor aanvang van het WK al dat hij wereldkampioen zou worden. "Hier sta ik dan in de finale", lacht de 49-jarige Noord-Ier tegenover Tungsten Tales. "Al moet ik wel zeggen dat het nog niet volledig is doorgedrongen. Richard is een geweldige speler, maar vandaag haalde hij niet zijn beste niveau. Zelf liet ik het ook wat liggen op mijn dubbels, maar voor de rest ben ik zeker tevreden over mijn prestatie."

Er was zaterdag veel publiek opgedaagd in de Lakeside. "Hoe meer mensen er in de zaal zitten, hoe beter ik speel. De ambiance in de zaal drijft me gewoon naar betere prestaties. En ik heb het gevoel dat ik nog beter kan, hopelijk kan ik dat tonen in de finale."

WK-titel voor dochter

Duff kan voor dit finaleweekend rekenen op de steun van zijn familie. "Mijn vrouw is hier, samen met mijn dochter en enkele vrienden. Zondag wordt mijn dochter achttien jaar, ik wil haar de wereldtitel schenken."

Lees meer over:
Lakeside WDF Neil Duff

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties