O'Shea vreest voor doorgang toernooien in Nederland in najaar: 'Ik wacht met boeken tot het laatste moment'

Tony O'Shea kwam onlangs in actie op de Online Darts Live League. De inmiddels 60-jarige Engelsman hoopt later dit jaar nog enkele WDF-toernooien te kunnen spelen.

O'Shea was tevreden dat hij eindelijk nog eens in actie mocht komen. "Ik speelde ook wel enkele online toernooien van thuis uit, maar dat was eigenlijk niets voor mij. In de Online Darts Live League speel je tenminste in een studio tegen de andere spelers. De eerste avond ging het heel goed, de volgende dagen iets minder. Ik was zelfs wat nerveus om opnieuw in actie te komen", aldus O'Shea bij Online Darts.

'Silverback' hoopt later dit jaar nog enkele toernooien op het WDF (World Darts Federation) circuit te spelen. "Ik had me ingeschreven voor de Dutch Open maar jammer genoeg is dat toernooi inmiddels afgelast. Ik vrees ook voor de Masters later dit jaar, die eveneens in Nederland zijn gepland. Zeker omdat de coronacijfers in Nederland weer redelijk slecht zijn. Ik wacht alleszins met boeken tot het laatste moment", besluit O'Shea.

Lees meer over:
Tony O'Shea WDF World Masters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties