Opzet WDF World Masters bekend en aankondiging nieuw rankingtoernooi in Nederland

De WDF heeft afgelopen week de opzet van de WDF World Masters bekendgemaakt. Tevens werd duidelijk dat tijdens dit evenement in Assen nog een rankingtoernooi wordt gespeeld.

Op donderdag 2 december beginnen de heren en dames met een poulefase. Elke groep bevat een topseed, die gebaseerd zal zijn op de WDF-ranking van 29 november. De twee beste spelers van elke groep gaan door naar de knock-outfase.

De knock-outfase begint op vrijdag 3 december, terwijl de podiumwedstrijden op 4 en 5 december plaatsvinden. De jeugdtoernooien voor jongens en meisjes staan zaterdag 4 december op het programma. Deze evenementen worden in één dag afgewerkt.

Naast de World Masters wordt ook een nieuw WDF-rankingtoernooi gespeeld, de WDF World Open. Via dit toernooi kunnen spelers nog een laatste gooi doen naar kwalificatie voor het WDF-WK.

Iedereen kan aan de WDF World Open meedoen. De jongens en meisjes spelen hun toernooi op 3 december. De heren zijn op 4 december aan de beurt en de dames spelen op 5 december een toernooi.

Lees meer over:
WDF World Masters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties