Williams doet mee aan PDC Challenge Tour: 'Mijn comeback moet toch ergens starten'

Jim Williams won vorige week de MAD (Modern Amateur Darts) Welsh National titel. 'The Quiff' richt zijn focus nu op de PDC Challenge Tour.

Williams was begin vorig jaar verliezend finalist op het BDO-WK, nadien kwam hij nog amper competitief in actie. "Het voelde dus geweldig om eindelijk nog eens een officiële wedstrijd te spelen. Dat ik bovendien de titel veroverde is uiteraard een leuke bonus", aldus Williams bij Online Darts.

Toch is de 37-jarige Welshman niet geheel tevreden met het niveau dat hij haalde. "Normaal zou ik teleurgesteld zijn met zo'n laag gemiddelde (83,19). De voorbije maanden heb ik echter amper getraind, het was pas bij de Modus Darts Online League dat ik eindelijk nog eens wat wedstrijden speelde."

Challenge Tour

Williams, in 2019 nog winnaar van de BDO World Trophy, wil het vanaf nu echter opnieuw serieuzer aanpakken. "Mijn comeback moet ergens starten. Daarom heb ik me ingeschreven voor de PDC Challenge Tour. Ik hoop daar goed te presteren en vertrouwen op te doen voor de toernooien die later dit jaar nog volgen."

Lees meer over:
PDC Challenge Tour Jim Williams

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties