Pallett wil nog terugkeren in de PDC: 'Zoveel mogelijk toernooien spelen om vertrouwen op te doen'

David Pallett won vorige maand de England Open, een toernooi met rankingpunten voor de World Darts Federation. Daarnaast was de 32-jarige Engelsman ook succesvol op de PDC Challenge Tour.

Pallett verloor in 2020 zijn PDC Tour Card. "Uiteraard hoop ik ooit nog terug te keren in de PDC. Maar dit jaar wil ik gewoon zoveel mogelijk toernooien spelen om vertrouwen op te doen. Door mijn winst op de England Open ben ik geplaatst voor de WDF World Masters en ook het WK in de Lakeside is een doel geworden", zegt Pallett tegenover Weekly Dartscast.

Challenge Tour

Naast zijn zege op de England Open won Pallett ook een toernooi van de PDC Challenge Tour. In de tussenstand staat hij zelfs vierde. "De eerste twee krijgen een PDC Tour Card en plaatsen zich ook voor het WK. Toch wil ik daar nog niet teveel aan denken, ik bekijk het gewoon toernooi per toernooi en blijf voorlopig WDF- en PDC-toernooien combineren."

Lees meer over:
Challenge Tour David Pallett WDF

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties