Speelschema donderdagavond op Lakeside 2022 met onder meer Menzies, De Graaf, Suzuki en Baetens

Donderdagavond worden de laatste vier wedstrijden op het WDF-WK gespeeld voordat alle kwartfinalisten bekend zijn. Bij de heren zijn er nog drie kwartfinaleplekken beschikbaar op Lakeside, terwijl er bij de dames nog één naam ontbreekt.

Bij de vrouwen krijgt Aileen de Graaf de kans om zich in navolging van landgenote Priscilla Steenbergen te plaatsen voor de laatste acht. Dan moet De Graaf wel zien af te rekenen met topfavoriete Mikuru Suzuki, de winnares van de laatste twee dames-WK's.

Wayne Warren, de laatste wereldkampioen bij de BDO, kruist donderdagavond de degens met Cameron Menzies. Warren ontsnapte eerder nog aan uitschakeling tegen Lee Shewan, door een 2-0 achterstand in sets goed te maken. Menzies zegevierde in de tweede ronde met 3-1 in sets tegen Ian Jones.

Thibault Tricole treft Steve Hine voor een plek bij de laatste acht op Lakeside. Het laatste duel uit de derde ronde gaat tussen Andy Baetens en Scott Marsh.

Speelschema Lakeside 2022

Donderdag 7 april

Avondsessie (vanaf 20:00 uur)

R3 - Wayne Warren v Cameron Menzies

R2 - Aileen de Graaf v Mikuru Suzuki

R3 - Thibault Tricole v Steve Hine

R3 - Andy Baetens v Scott Marsh

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties