Speelschema maandagmiddag op Lakeside 2022 met onder meer Prins en 15-jarige Littler

Maandag wordt begonnen met de tweede ronde op het WDF-WK in Frimley Green. Onder meer de 15-jarige Luke Littler komt in actie tijdens de derde speeldag op Lakeside.

De tiener is ondanks zijn jonge leeftijd de nummer acht van de plaatsingslijst. Littler wist vorig jaar op knappe wijze de WDF Irish Open te winnen, waarmee hij direct kwalificatie voor dit toernooi wist af te dwingen. De Engelsman treft Ben Hazel in zijn eerste partij. Hazel won in de eerste ronde met 2-1 van Haupai Puha.

Bij de heren verschijnen eveneens Dave Prins en Jim McEwan op het podium. Zij spelen tegen respectievelijk Michael Warburton en Aaron Turner.

McEwan maakte in de eerste ronde indruk door een gemiddelde van 101.32 te gooien in zijn partij tegen Landon Gardiner (2-0). Dit was het zesde hoogste gemiddelde dat ooit op het Lakeside-podium is gegooid. Er staat maandagmiddag ook een damespartij ingepland. Die gaat tussen Maria O'Brien en Marjolein Noijens.

Speelschema Lakeside 2022

Maandag 4 april

Middagsessie (vanaf 14:00 uur)

R2 - Michael Warburton v Dave Prins

R2 - Maria O'Brien v Marjolein Noijens

R2 - Aaron Turner v Jim McEwan

R2 - Luke Littler v Ben Hazel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties