Speelschema woensdagavond op Lakeside 2022 met onder meer Veenstra tegen 15-jarige Littler

Woensdagavond worden er niet vier maar vijf wedstrijden gespeeld op Lakeside. Dat heeft allemaal te maken met de technische problemen van dinsdagavond met de televisie registratie, waardoor werd besloten om het duel tussen Wayne Warren en Lee Shewan te verplaatsen naar deze sessie.

De WDF heeft ervoor gekozen om deze partij als laatste van de avond in te plannen, zodat ze vergelijkbare starttijd als bij de oorspronkelijke planning hebben. Hierdoor worden dus enkele duels uit de derde ronde al gespeeld vóórdat de tweede ronde is afgelopen.

De avond gaat nog wel van start met een partij uit de tweede ronde tussen Scott Marsh en James Richardson. Daarna is het tijd voor een wedstrijd uit de derde ronde tussen Luke Littler en Richard Veenstra, waarbij de winnaar zich de eerste kwartfinalist op Lakeside mag noemen.

Het vierde duel van de avond is er één tussen Lorraine Winstanley en Vicky Pruim uit het damestoernooi. Daarna betreden Brian Raman en Jarred Cole het podium om te bepalen wie de tweede kwartfinalist bij de heren wordt.

Speelschema Lakeside 2022

Woensdag 6 april

Avondsessie (vanaf 20:00 uur)

R2 - Scott Marsh v James Richardson

R3 - Luke Littler v Richard Veenstra

R2 - Lorraine Winstanley v Vicky Pruim

R3 - Brian Raman v Jarred Cole

R2 - Wayne Warren v Lee Shewan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties