Sterke Raman in drie sets langs Cole; Warren wint na comeback op Lakeside

Wayne Warren heeft zich als laatste speler bij de laatste zestien gemeld op het WDF-WK. The Yank won ondanks een 2-0 achterstand met 3-2 in sets van Lee Shewan.

Het duel werd een dag later gespeeld dan oorspronkelijk gepland. Door problemen met de beeldregistratie voor de televisie, kon de wedstrijd dinsdagavond geen doorgang vinden. Na een tegenvallende eerste set, die met 3-1 naar Shewan ging, wist de Engelsman met prima spel ook de tweede set te pakken. Er kwam vervolgens een onderbreking en die pakte dramatisch uit voor Shewan, die daarna nog maar twee legs wist te winnen. Warren trok drie sets op rij (3-1, 3-1 en 3-0) naar zich toe en gaat zo verder in het toernooi.

Brian Raman is alvast door naar de kwartfinales. De Belg boekte een overtuigende 3-0 overwinning op Jarred Cole. De nummer één van de plaatsingslijst speelde een sterke partij met een gemiddelde van ruim 97.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties