Warburton overleeft thriller tegen Prins: 'Dacht te snel dat de zege binnen was'

Mike Warburton is met de schrik vrijgekomen in de tweede ronde van het WDF-WK. De als dertiende geplaatste Welshman versloeg Dave Prins met 3-2.

In de laatste set viel de beslissing uiteindelijk pas in de vijfde en laatste leg. "Ik wist op voorhand dat het een moeilijke wedstrijd ging worden, Dave speelt immers heel goed de laatste tijd. Ik dacht een paar keer dat de zege binnen was, maar telkens kwam hij terug. Uiteindelijk wist ik mijn zenuwen op het einde toch goed in bedwang te houden", aldus Warburton tegenover Tungsten Tales.

Warburton speelde het voorbije jaar veel in de Online Darts League. "Dat heeft me enorm geholpen, er waren immers weinig toernooien op het WDF-circuit en zo kon ik toch het nodige wedstrijdritme opdoen."

Eerste WK

Voor de Welshman was dit het eerste optreden op een WK. "Ik heb er altijd van gedroomd om ooit op Lakeside te staan. Vroeger keek ik telkens op televisie naar dit toernooi, om hier nu zelf te mogen spelen is gewoon geweldig."

Lees meer over:
Lakeside WDF Michael Warburton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties