WDF sluit driejarige deal met Lakeside voor huisvesting WDF-wereldkampioenschap

De WDF heeft bekendgemaakt dat er overeenstemming is bereikt om het WDF-wereldkampioenschap de komende drie jaar in de Lakeside Country Club in Frimley Green te organiseren.

De iconische locatie was 34 jaar achtereen gastheer van het BDO-wereldkampioenschap (1986-2019), voordat de World Darts Federation (WDF) in 2022 terugkeerde naar Lakeside.

Nick Rolls, algemeen secretaris van de WDF, legt de beslissing uit op de website van de bond. "Er waren veel aspecten te overwegen en te bespreken bij het zoeken naar een overeenkomst voor de langere termijn en we waren ervan overtuigd dat het goed moest zijn voor de WDF en natuurlijk voor onze spelers.''

''Het is een lange weg geweest, maar er is een overeenkomst bereikt waar beide partijen baat bij hebben en het is geweldig om te weten dat de WDF en de Lakeside de spelers stabiliteit kunnen bieden in de wetenschap dat het wereldkampioenschap voor de komende drie jaar veilig is.''

Lees meer over:
Lakeside WDF

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties