Mark Webster heeft besloten om toch niet mee te doen aan de Q-School. De naam van Webby prijkte op de voorlopige deelnemerslijst, maar heeft zichzelf afgemeld.

De voormalig Lakeside-kampioen raakte na afgelopen seizoen zijn PDC Tour Card kwijt. Webster heeft er nu voor gekozen om een pauze te nemen, om vervolgens in de toekomst wel een poging te wagen op de Q-School.

”Na een zorgvuldige overweging heb ik besloten om niet mee te doen aan de Q-School. Het was enorm teleurstellend voor mij dat ik mijn Tour Card kwijtraakte. Ik heb alles gegeven, maar het bleek uiteindelijk niet genoeg”, schrijft de Welshman op Twitter.

”Ik heb nog steeds de ambitie om terug te keren in de toekomst. Op dit moment is het echter beter om een pauze te nemen en aan mijn spel te werken, zodat ik mijn oude niveau weer kan halen.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek