Gates klaar voor clash met Taylor: "Dit is een droom die uitkomt"

Leonard Gates heeft vrijdagavond het 'golden ticket' gewonnen. Hierdoor mag hij dit weekend deelnemen aan het Champion of Champions toernooi bij de senioren.

Gates versloeg in de finale Mark Layton met 5-0. "Geweldig, ik haalde de hele avond een hoog niveau (in de halve finales haalde Gates 109 gemiddeld). "Ik moest bijna 10000 kilometer reizen voor dit toernooi, maar het was de verre verplaatsing meer dan waard", zegt Gates tegenover Online Darts.

Taylor

De 52-jarige Amerikaan mag het in de kwartfinales van de Champion of Champions opnemen tegen Phil Taylor. "Wow, geweldig! Dit is echt een droom die uitkomt. Ik heb op de WK's van WDF en PDC gespeeld, was begin februari nog actief op het WK voor senioren, maar dit overtreft alles. Phil is de beste speler aller tijden en ik wou altijd al eens tegen hem spelen. Iedereen zegt dat hij niet goed staat te spelen, maar ik ben er zeker van dat hij dit weekend een hoog niveau gaat halen."

"Ik kijk er enorm hard naar uit", vervolgt Gates. "Ik word overstelpt met berichtjes uit de USA, iedereen leeft enorm met me mee!"

Lees meer over:
Leonard Gates WSDT

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties