Gates schakelt Taylor uit op Champion of Champions, Adams wel naar laatste vier in Blackpool

Leonard Gates is ten koste van Phil Taylor doorgestoten tot de laatste vier op het World Seniors-toernooi Champion of Champions.

De Amerikaan had zich vrijdagavond pas via het kwalificatietoernooi geplaatst voor dit toernooi en mocht dus aantreden tegen dartslegende Taylor.

Hoewel Gates aanvankelijk beter in de wedstrijd leek te zitten, kwam Taylor nog wel op een 5-3 voorsprong. 'The Power' miste echter kansen om met een 6-4 voorsprong de pauze in te gaan. Daarna werd het wel 7-5 voor de 16-voudig wereldkampioen, maar Gates pakte vervolgens drie legs op rij.

Taylor maakte er 8-8 van met een 18-darter, alvorens Gates met een 104 finish op één leg van de zege wist te komen. Nadat Taylor 106 niet uit kreeg, sloot Gates de wedstrijd in stijl af met een 102 check-out.

Martin Adams wist zich na Gates, en eerder Richie Howson en David Cameron, als vierde speler te plaatsen voor de halve finales. 'Wolfie' zegevierde moeizaam met 10-7 tegen Trina Gulliver.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties