Speelschema zaterdagavond op European Darts Open 2023 met Nederlandse kraker tussen Van Gerwen en Van Barneveld

Een heerlijk programma staat ons zaterdagavond te wachten op de European Darts Open in Leverkusen, waaronder de kraker tussen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld.

Het is pas de derde keer dat de twee Nederlandse darts-iconen tegenover elkaar staan sinds Van Barneveld begin 2021 zijn comeback maakte op het PDC-circuit. De twee vorige duels gingen allebei met 6-3 naar Van Gerwen. Voor 'Mighty Mike' wordt het zijn eerste wedstrijd op dit toernooi, nadat hij in de eerste ronde een bye had. Van Barneveld heeft wel al een wedstrijd achter de rug. Met prima spel werd de Tsjechische qualifier Filip Sebesta met 6-3 verslagen.

De avondsessie gaat van start met een ontmoeting tussen Gerwyn Price en Krzysztof Ratajski, voordat wereldkampioen Michael Smith de degens kruist met Rene Eidams.

Het duel tussen Peter Wright en Ricardo Pietreczko is de laatste voorafgaand aan de Nederlandse klassieker. Daarna is het de beurt aan Dimitri van den Bergh en James Wade.

In de zevende wedstrijd van de avond komt Martin Schindler voor eigen publiek in actie tegen William O'Connor. Het toetje van de avond komt voor de rekening van Josh Rock en Ian White.

Oorspronkelijk zouden er zaterdagavond acht wedstrijden zijn. Echter heeft Luke Humphries zich vanwege medische redenen teruggetrokken, waardoor zijn tegenstander Brendan Dolan automatisch door is naar de derde ronde.

Speelschema European Darts Open 2023

Zaterdag 25 maart

Tweede ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Gerwyn Price v Krzysztof Ratajski

Brendan Dolan BYE*

Michael Smith v Rene Eidams

Peter Wright v Ricardo Pietreczko

Michael van Gerwen v Raymond van Barneveld

Dimitri Van den Bergh v James Wade

Martin Schindler v William O'Connor

Josh Rock v Ian White

*Luke Humphries heeft zich vanwege medische redenen teruggetrokken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties