Gulliver krijgt BDO-trofee terug dankzij gulle fan: "Overdonderd dat iemand zoiets voor je doet"

Trina Gulliver verloor in de openingsronde van de Champion of Champions, een toernooi van de World Seniors Darts Tour, met 10-7 van Martin Adams. Achteraf kreeg ze echter een bijzonder mooi cadeau.

Gulliver, 10-voudig BDO-wereldkampioen bij de dames, kreeg de WK-trofee terug. Die werd onlangs door de failliete BDO online verkocht en een fan besloot die te kopen en vervolgens te schenken aan Gulliver. "Het is geweldig dat iemand zoiets voor je doet. Ik ben overdonderd en kan het niet goed geloven", zegt Gulliver tegenover Online Darts.

Women's Series

De 53-jarige Engelse was ondanks de 10-7 nederlaag tegen Adams ook best tevreden. "Ik haalde een goed niveau en geniet weer van het spelen op een groot podium. Ik heb een moeilijke periode achter de rug, maar sta er nu opnieuw. Momenteel speel ik met pijlen die twee gram lichter zijn dan die waar ik vroeger mee gooide, mijn volgende doel is om een toernooi te winnen bij de PDC Women's Series."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties