Gulliver krijgt BDO-wereldbeker cadeau, collega-darter Adams barst in tranen uit

Een emotioneel moment na de wedstrijd tussen Martin Adams en Trina Gulliver op het World Seniors-toernooi Champion of Champions in Blackpool.

Nadat Adams de partij met 10-7 had gewonnen, kreeg Gulliver een bijzondere beker gepresenteerd. De afgelopen periode was er een veiling waarin geboden kon worden op de iconische BDO-bekers, waaronder de trofeeën die de heren en dames konden winnen op Lakeside. Gulliver won het damestoernooi op Lakeside tien keer.

Het winnende bod, naar verluidt achtduizend pond, kwam van LP Metal Detecting, tevens sponsor van het toernooi Champion of Champions. Dat bedrijf besloot de wereldbeker zaterdagavond aan Gulliver te schenken. Een gebaar dat zelfs collega-darter Adams niet onberoerd liet. Op de televisiebeelden was te zien dat Adams de tranen uit zijn ogen moest vegen vanwege het gebaar dat naar Gulliver werd gemaakt.

Lees meer over:
Martin Adams Trina Gulliver WSDT

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties