Hogan verslaat Mitchell op World Seniors Matchplay; Howson laat Gulliver kansloos

Paul Hogan en Richie Howson zijn de eerste twee spelers die zich hebben verzekerd van een plek bij de laatste acht op de World Seniors Darts Matchplay in het Engelse York.

Hogan kwam sterk uit de startblokken in zijn partij tegen Scott Mitchell. De 60-jarige Engelsman kwam dankzij een 136 finish op een 4-2 voorsprong met een gemiddelde van 108. Die voorsprong gaf Hogan niet meer weg en uiteindelijk zette 'Crocodile Dundee' een 8-6 eindstand op het scorebord.

De wedstrijd tussen Howson en Trina Gulliver was een stuk minder spannend. Howson kwam al snel op een 4-1 voorsprong. Hoewel Gulliver daarna nog wist terug te komen tot 4-3, werd het daarna niet meer spannend. Howson reeg daarna de legs aaneen en zegevierde met 8-3.

Livestream

De World Seniors Darts Matchplay wordt niet in Nederland op televisie uitgezonden. Wel kunnen geïnteresseerden voor een bedrag van 9.99 pond het gehele weekend via een livestream kijken op www.247.tv/live/darts.

Prijzengeld

De World Seniors Darts Tour (WSDT), organisator van de World Seniors Darts Matchplay, maakte bekend dat de winnaar van het evenement een bedrag van 10.000 pond ontvangt. Daarnaast gaat de winnaar ook naar huis met een bokaal. Vorig jaar werd de beker gewonnen door Robert Thornton, die in de finale met 12-10 te sterk was voor Phil Taylor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties