''Iedereen die hem naar beneden praat, is een idioot'' - Phil Taylor neemt het op voor tienersensatie Luke Littler

Phil Taylor ging vorig weekend onderuit in zijn openingswedstrijd op de Champion of Champions, een toernooi van de World Seniors Darts Tour.

Ondanks de nederlaag tegen Martin Adams was Taylor toch tevreden. "Ik geniet weer van het darten. Het publiek was geweldig, ze waren de hele tijd aan het zingen en het was een waanzinnige sfeer om in te spelen", zegt Taylor.

"Ik heb er terug zin in om nog iets van mijn afscheidsjaar te maken. In juni word ik geopereerd en daarna wil ik nog enkele mooie prestaties leveren."

Littler

Taylor ging in 2018 op pensioen bij de PDC, maar geniet inmiddels van het nieuwe toptalent Luke Littler. "Luke heeft alles om het te maken. Sommige mensen noemen hem arrogant, maar die snappen er helemaal niets van. Iedereen die hem naar beneden praat, is een idioot."

"Luke heeft juist de perfecte attitude. Je hebt dat speciale nodig om de top te bereiken, dat zie je bij alle toppers in elke sport. Ik geniet ervan om die jongen te zien spelen, hij heeft alles om de sport de komende jaren te domineren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties