Jenkins over waarom hij stopte bij PDC: 'Ik heb van elke minuut genoten, maar het werd teveel'

Terry Jenkins schaarde zich bij de laatste vier op het senioren-WK door in de kwartfinales af te rekenen met John Walton.

Met een gemiddelde van 76 speelde Jenkins wel veruit zijn minste wedstrijd van het toernooi. ''Hiervoor had ik één goede wedstrijd en één waar ik mezelf doorheen wist te vechten. Ik denk dat ik nu gewoon een beetje vermoeid was, mijn arm is wat stijf. Er zat te veel beweging in mijn arm, maar dat gold ook voor John (Walton). Het was een moeizame partij'', reageerde de Engelsman na afloop.

De negenvoudig major-finalist legde tot slot ook uit waarom hij in 2018 besloot om te stoppen bij de PDC. ''Het was een geweldig avontuur. De sport is altijd goed voor mij geweest en ik heb van elke minuut genoten. Echter werd het gewoon teveel. Toen ik begon met darten waren er nog niet zoveel toernooien. Dat tempo had ik kunnen volhouden, maar de kalender was nu gewoon te vol. Het is de beurt aan de jongere spelers'' aldus Jenkins.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties