Loting World Seniors Darts Masters 2023: titelverdediger Cameron treft WDF-wereldkampioen, Taylor tegen McGeeney

De WSDT heeft de loting voor de World Seniors Darts Masters 2023 bekendgemaakt. Op 24 en 25 juni strijden zestien darters van vijftig jaar en ouder om de titel in Yeovil.

Titelverdediger op dit toernooi is David Cameron. De Canadees is op de World Seniors Darts Masters als eerste geplaatst en treft de WDF-wereldkampioen Neil Duff. Bij winst wacht Bob Anderson of Richie Howson in de tweede ronde.

Phil Taylor begint tegen voormalig Lakeside-finalist Mark McGeeney, terwijl Martin Adams tegenover Dennis Harbour staat in de eerste ronde van dit toernooi.

Aan de andere kant van het toernooischema zit tweevoudig seniorenwereldkampioen Robert Thornton. Hij kruist de degens met Colin McGarry. Champion of Champions-winnaar speelt tegen Mark Dudbridge, terwijl Trina Gulliver werd gekoppeld aan Chris Mason. Het resterende duel gaat tussen John Part en Kevin Painter.

Loting World Seniors Darts Masters 2023

(1) David Cameron v Neil Duff

(8) Bob Anderson v Richie Howson

(4) Phil Taylor v Mark McGeeney

(5) Martin Adams v Dennis Harbour

(3) Leonard Gates v Mark Dudbridge

(6) Trina Gulliver v Chris Mason

(2) Robert Thornton v Colin McGarry

(7) John Part v Kevin Painter

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties