Tot tranen toe bewogen Adams kijkt toe hoe Gulliver WK-trofee krijgt: "Dit zal ik nooit vergeten"

Emotionele taferelen op de Champion of Champions afgelopen zaterdag. Trina Gulliver kreeg er 'haar' trofee van het BDO-WK en dat zorgde ervoor dat Martin Adams een traantje moest wegpinken.

De BDO-trofeeën werden na het faillissement van de bond openbaar te koop aangeboden. Een fan besloot de trofee van het dames-WK te kopen en te schenken aan 10-voudig wereldkampioene Trina Gulliver. Ze kreeg de trofee na afloop van haar wedstrijd op de Champion of Champions, een toernooi van de World Seniors Darts Tour, tegen Martin Adams.

"Wat een geweldig moment voor Trina en het damesdarten", zei een tot tranen toe bewogen Adams. "Dit speciale moment zal ik nooit vergeten en ik kan diegene die de trofee kocht niet genoeg bedanken."

Geen bod

Adams, zelf 3-voudig winnaar van het BDO-WK, denkt er zelf niet aan om de trofee van het mannen-WK te kopen. "Ik had gehoopt dat de trofee zou geschonken worden aan een museum. Ik doe zelf geen bod, ik weet dat ik dat toernooi driemaal heb gewonnen en dat is voldoende voor mij."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties