Manley reageert op opvallende bekentenis van Taylor: 'Hij kan die schop niet eens meer optillen'

Peter Manley zorgde zaterdagmiddag voor de uitschakeling van drievoudig wereldkampioen John Part op de World Seniors Matchplay in Hull.

Manley kwam op een 5-0 en 10-9 achterstand tegen Part, maar wist de Canadees met 11-10 te verschalken. ''Maar het niveau was niet heel best'', erkende 'One Dart' na afloop tegen Onlijne Darts.

''John en ik hebben een lange historie. Hij is een fantastische wedstrijd en dit zou altijd een faire wedstrijd worden. We kwamen niet in de buurt van ons beste spel, maar op deze tour kan je daar mee weg komen.''

Manley speelt zondagmiddag in de kwartfinales tegen zijn oude rivaal Phil Taylor. ''Die man gaat het zwaar krijgen. Hij heeft onlangs gedreigd om mij met een schop op mijn hoofd te slaan toch? Ik denk dat hij die schop niet eens meer kan optillen'', grapte Manley, doelend op een recent gepubliceerde interview van Taylor. De 16-voudig wereldkampioen gaf hierin aan dat hij vroeger de neiging had om Manley, die bekend stond om z'n mentale spelletjes, met een schop op z'n hoofd te slaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties