Mitchell hoopt nog steeds op terugkeer op hoogste niveau: "Al moet ik aanvaarden dat ik minder regelmaat heb dan vroeger"

Scott Mitchell komt komend weekend in actie op de World Seniors Matchplay. In de openingsronde neemt hij het op tegen Paul Hogan.

Mitchell kent Hogan nog van zijn tijd bij de BDO. "We hebben regelmatig tegen elkaar gespeeld, Paul draait ook al lang mee en is een tegenstander die ik zeker niet zal onderschatten", zegt Mitchell.

'Scotty Dog' verloor begin dit jaar zijn PDC Tour Card. "Ik hoop ooit nog op het hoogste niveau terug te keren, maar intussen geniet ik van de toernooien bij de senioren. Het niveau ligt hier ook bijzonder hoog."

Mitchell is er inmiddels 53. "Ik moet aanvaarden dat ik minder regelmaat heb als vroeger, er zijn meer pieken en dalen. Hopelijk kan ik op de World Seniors Matchplay nog eens uitpakken."

Eigen boerderij

Naast het darten heeft Mitchell een eigen boerderij. "Het boerenleven is 7 dagen per week, 52 weken per jaar, het is waarvoor ik geboren ben, darten is de meest geweldige bonus in mijn leven die me heel goed is bevallen. Ik heb het geluk dat als ik toernooien moet spelen, mijn familie en vrienden het overnemen op de boerderij, zodat ik zorgeloos weg kan en me kan concentreren op wat ik doe."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties