Mitchell mag na verlies van PDC Tour Card meedoen aan senioren-WK

Scott Mitchell is als 27ste deelnemer toegevoegd aan het deelnemersveld voor het senioren-WK 2023. 'Scotty Dog' doet voor het eerst mee aan dit toernooi.

De World Seniors Darts Tour (WSDT) organiseert toernooien voor (bekende) darters van vijftig jaar en ouder. PDC-spelers zijn vanwege contractuele afspreken uitgesloten van deelname. Één van de toernooien die de WSDT organiseert is dus het senioren-WK in Circus Tavern, waar ooit ook de legendarische WK-finale tussen Raymond van Barneveld en Phil Taylor plaatsvond.

Mitchell was vorig jaar nog in het bezit van een PDC Tour Card, waardoor hij toen nog niet mocht meedoen. Na het afgelopen seizoen raakte hij zijn Tour Card kwijt. Nadat de 52-jarige Engelsman er afgelopen week niet in slaagde om zijn Tour Card te heroveren, kreeg hij van de WSDT een uitnodiging voor de World Seniors Darts Championship.

Het volgende senioren-WK wordt gespeeld van 9 tot en met 12 februari. Oud-topdarters als Phil Taylor, John Part, Robert Thornton en Kevin Painter doen mee aan dat evenement.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties