Painter klaar voor clash met Taylor: 'Met mijn beste niveau zit er misschien wel een stunt in'

Kevin Painter blijft uitstekend op dreef op het senioren-WK. The Artist versloeg in de tweede ronde de Welshman Wayne Warren met duidelijke 3-0 cijfers en mag het nu opnemen tegen Phil Taylor.

Painter liet een gemiddelde van bijna 95 noteren. "Ik was nochtans wat nerveus in het begin van de wedstrijd, maar nadien ging het geweldig. De sfeer in de zaal was ook fantastisch, net zoals vroeger toen het PDC-WK in de Circus Tavern werd gespeeld", aldus Painter"

"Je merkt ook dat iedereen dit toernooi serieus neemt, het is zeker geen exhibitietoernooi. Iedereen die hier aanwezig is wil graag dit eerste senioren-WK op zijn naam schrijven", zegt de 54-jarige Engelsman.

Tegen oude rivaal Taylor

In de kwartfinales treft Painter zijn oude rivaal Phil Taylor, met wie hij tijdens zijn carrière verschillende opstootjes had. In 2004 verloor hij bovendien de finale van het PDC-WK met 7-6 van The Power. "Iedereen weet dat hij nog steeds heel goed kan spelen, maar als ik mijn beste niveau haal kan ik het hem zeker moeilijk maken en misschien wel voor een stunt zorgen", besluit Painter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties